• Largest Collection of Europe
 • Worldwide Fast Shipping
 • Safe Payment

  Fine Asianliving Antique Chinese Sideboard Glossy Red W154xD40xH91cm

  Fine Asianliving Antique Chinese Sideboard Glossy Red W154xD40xH91cm

  €1.195,00 €1.395,00

  Product description

  Antique Chinese Sideboard Glossy Red W154xD40xH91cm

  This product is handmade and/or handpainted and therefore unique. This means that it may differ slightly from the product picture.

  De antieke Chinese meubels van Fine Asianliving zijn uniek en waar wij ons in onderscheiden is de mooie afwerking en vooral de speciale laquer lagen die zijn vervaardigd door traditionele vakmanschap. Deze laklaag wordt gedurende het restauratie proces opgebouwd in wel 6 tot 8 lagen. Dit zorgt voor de sprankelende en tijdloze look en feel van onze stijlvolle Chinese kasten. De Chinese kast is een ware eye-catcher in jouw interieur als toevoeging met karakter. Natuurlijk dient de lak laag ook als een extra beschermlaag. De vergane stukken van de Chinese meubels zijn gerestaureerd en de Chinese kast wordt zoveel mogelijk in zijn staat behouden. Van de antieke chinese meubels zijn er maar 1 stuk van en dat maakt ze uniek voor jouw huis!

  Material: Wood
  Width in cm: 154
  Height in cm: 91
  Depth in cm: 40

  Login

  Forgot your password?

  • All your orders and returns in one place
  • The ordering process is even faster
  • Your shopping cart stored, always and everywhere

  compare0

  Fine Asianliving / 5 - 2 Reviews @
  By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this messageMore on cookies »